Associació Dones Emprenedores EmpentaGranollers

 2on aniversariS’acosta la data del segon aniversari de la nostra Associació EmpentaGranollers i volem tornar a celebrar-ho amb un sopar de dones emprenedores!

Enguany hem preparat la trobada per
DIA: 27 de novembre de 2015
HORA: 21 h
LLOC: HOTEL GRANOLLERS, Av. Francesc Macià núm. 300 – Granollers
PREU: 15 € bufet lliure, vi, aigua i cafè inclosos (no associades 20€)

Ara que ja hem crescut una mica més i arribem a les 50 associades, tenim l’objectiu que aquest sopar serveixi per poder coneix-se’ns totes nosaltres ja que en altres activitats no tenim l’oportunitat de coincidir, i també de que sigui un sopar obert a altres dones que els pot interessar coneix-se’ns tant a l’associació com als projectes personals que hi tenim, hem de seguir creixent i aquesta és una bona ocasió perquè també convideu a venir a totes les dones que vulgueu.

Per facilitar-ho hem pensat en algunes accions que segur hi ajudaran:

· Farem una petita dinàmica per tal de distribuir com seure a les taules rodones pel sopar i d’aquesta manera propiciar que coneguem companyes noves.

· A l’arribada us facilitarem un identificatiu per tal que us pengeu la vostra targeta de visita, i si encara no en teniu, no us amoïneu, amb posar el vostre nom en una targeta hi haurà prou!

· Volem coneix-se’ns nosaltres i el que fem, per això habilitarem una zona de la sala per tal que cada associada pugui posar-hi una mostra dels seus productes, o publicitat, o algun altre suport que vulgueu utilitzar (roll-up, tablet o pc amb presentació, proposeu!) al formulari d’inscripció ens podeu dir què portareu.

· I com a novetat per la nostra associació i a tota la comarca, farem servir una aplicació molt nova per coneix-se’ns també ONline abans, durant i després de l’esdeveniment i guanyar molta visibilitat!! Quan t’inscriguis al sopar rebràs les instruccions de com utilitzar-la, no t’ho perdis!!

Esperem que tingueu ganes de compartir totes plegades aquesta celebració i trobeu engrescadores aquestes idees que hem preparat, així que us agrairem que en feu difusió amb les vostres conegudes i que l’abans possible feu la vostra inscripció al formulari indicat i on també trobareu les dades per fer el pagament.

Recordeu:

15 € per les associades, inclou sopar, possibilitat d’exposar i utilització de l’aplicació Online

20 € per les NO associades, inclou sopar i utilització de l’aplicació Online (si estàs interessada en associar-te i vols aprofitar per gaudir ja dels avantatges d'aquest sopar, podràs indicar-ho al formulari i fer l'ingrés pels 15€ + 30€ de la quota anual d'associada)

Ens veiem el dia 27!!