Associació Dones Emprenedores EmpentaGranollers

L'Associació de Dones Emprenedores EmpentaGranollers celebra el seu 1er. AniversariDiptic i targetes EmpentaGranollers

És 28 de novembre. Són les 21.00 de la nit. Any 2014. Aquest any no som 9 persones, sinó que ens som 35. L'Associació ha fet un any i estem de celebració. Durant aquest any han passat moltes coses: hem treballat en els nostres projectes, hem fet plans d'empresa, hem seguit buscant quin projecte fer, hem començat els negocis, hem augmentat idees, recursos i eines. Però sobretot durant un any hem creat una nova energia entre nosaltres per no renunciar a cada un dels objectius que ens proposem.

Durant més de 3 hores, entre plat i plat, les assistents es van presentant i es van coneixent. L'ambient és amè i distès. Les converses són, sobretot, de projectes, però també de coses de la vida, de la societat, del dia a dia que ens envolta, dels conflictes i dels reptes que se’ns van creuant en els camins de cada una. Es generen moments de riures, moments de debat que construeixen un entreteixit personal i social que fan que la trobada esdevingui un pas més en la millora de la nostra xarxa.

Durant el sopar els comentaris més repetits eren d'agraïment i el sentiment col·lectiu de sentir-se acompanyada en un camí que, a voltes, es torna complicat on el sentiment de solitud ens envaeix i bloqueja els projectes. Així mateix, les diferents assistents afirmen que surten del sopar amb moltes ganes de posar-se a treballar, amb el cervell cuinant idees noves i amb una motivació espectacular. Per nosaltres ens resulta molt satisfactori i orgulloses perquè entre totes les sòcies fem que l’Associació tiri endavant.

Des d'aquí volem donar les gràcies a totes les assistents per venir i acompanyar-nos en aquest moment tant especial i estem molt contentes de poder-lo compartir amb vosaltres. Desitgem trobar-nos d'aquí un any millorant els nostres serveis i que l'associació segueixi essent un punt de trobada tant positiu per totes.