Associació Dones Emprenedores EmpentaGranollers

L'Associació de Dones Emprenedores EmpentaGranollers organitza el Ier Networking de Dones Emprenedores

 

El dia 7 de març, per commemorar el Dia Internacional de la Dona, vam celebrar el I Networkig femení al Servei d'Emprenedoria Can Muntanyola de Granollers. L'èxit de participació i assistència va superar les nostres expectatives amb un total de 55 participants. A primera hora ja es respirava la il·lusió i motivació de les assistents a crear xarxa. En Josep Mayoral, alcalde de Granollers, ens va sorprendre amb una visita per donar-nos suport.

Tot seguit la Marta Zaragoza va realitzar una ponència sobre emprenedores i empresàries d'èxit.

A continuació es va portar a terme l'activitat del Networking. A través dels qüestionaris de valoració que ens van respondre el 65% de les assistents, el 100% repetirien l'experiència i ho valoren amb una nota mitja de 9.5 sobre 10.

Posteriorment sabem que algunes entrevistes ja han donat els seus fruits, on s'han establert relacions de cooperació, noves clientes i futures col·laboracions entre les participants. Des de l'associació de dones EmpentaGranollers ens mostrem molt satisfetes pels resultats obtinguts, tant per a les participants com per la pròpia associació.

Finalment, volem agrair a totes les assistents la seva participació, així mateix com a la Marta Zaragoza, a Granollers Mercat i al CIRD per la seva col·laboració.

 

 

Networking de Dones Emprenedores