Associació Dones Emprenedores EmpentaGranollers

Acte de Presentació de l'Associació de Dones Emprenedores EmpentaGranollers

Fotos cedides pel Sr. Toni Torrillas

El passat dia 28 de novembre es va celebrar al Museu de Granollers la presentació de l'Associació de Dones Emprenedores EmpentaGranollers. Des d'aquí volem agraïr la presència dels ponents que ens van oferir una reflexió sobre la situació de la dona en el mercat actual: Anna Mercadé, Andrea Canelo, Dolors Domene i el Sr. alcalde Josep Mayoral. Així mateix la presidenta Carme Elcacho va oferir una primera aproximació de l'origen i objectius de l'associació.

Tot seguit es va oferir un càtering organitzat per tres de les sòcies fundadores i a on cada sòcia fundadora presentava el seu projecte personal. Aquest també va ser un espai a on les persones assistents podien ampliar la seva informació i resoldre els seus dubtes, com per exemple com incorporar-se a l'associació, quines activitats es portaran a terme, entre altres. Així mateix, algunes dones ja ens van començar a presentar les seves idees de negoci.

L'acollida del públic va ser molt positiva. Hi havia un gran interès per conèixer els objectius i valors de l'associació. Així mateix, vam notar que l'Empenta que ens va portar a nosaltres a associar-nos es va encomanar entre les assistents, ja que moltes es van mostrar molt il·lusionades i amb moltes ganes de donar-los un impuls als seus projectes.

Per últim, estem molt contentes per haver assolit les expectatives que vam crear entre les dones assistents i a partir d'ara comencem un camí de feina, treball i projectes que naixeran amb força i èxit.